Detoxikace organismu, posilování imunity a redukce váhy

13.02.2015 14:59

Stejně jako se na jaře většina z nás pustí do jarního úklidu prostoru, v němž žije, měli bychom se věnovat také očistě svého těla. Únor je měsícem vhodným k začátku detoxikačních a redukčních kúr, věnovat bychom se měli také očistě jater. Na trhu je velké množství čajových směsí, k očistě jater je vhodný odvar z plodů ostropestřce.

 

Pro doplnění jarní energie je dobré do stravy začít více začleňovat čerstvý salát, zeleninu, listy rukoly, pampelišky a klíčky. Velice dopoučuji také nápoje aloe vera (o nich více v odkazu Aloe Vera), které mají výborné účinky pro zdravé trávení, posílení imunitního systému, dodávají minerální látky a vitamíny a celkově mají ozdravný vliv pro naše tělo.

 

S detoxikací organismu souvisí také redukce váhy a štíhlá postava, po které touží spousta žen. Málokdo si však uvědomuje souvislost mezi zdravým trávením a štíhlou linií. Proto všem, kteří se chtějí zbavit nějakého toho kila doporučuji především očistu trávicího systému (hlavně střev). Kdo má zdravá střeva, rychleji tráví a také se mu do těla dotává více vitamínů a minerálů. K očistě střev může sloužit více vlákniny ve stravě, psyllium Dr.Popova, dále např. čerstvé listy pampelišky, nápoje aloe vera, ale také zbavení se různých plísní a nežádoucích parazitů, kteří náš trávicí trakt osídlují. K likvidaci plísní mohu doporučit preparát candiöl od pana Hádka. Několik kapek tohoto preparátu se nakape na malý kousek chleba velikosti tablety a zapije vodou (cca 3x denně). Pro likvidaci nežádoucích parazitů je určen přípravek endoparazin. Avšak je třeba si uvědomit, že k zpomalení průchodnosti střev nedochází ze dne na den, je to proces několika let a tudíž nelze očekávat zázraky po měsíční kúře, kterou projdeme. Ale i tak nám naše tělo určitě poděkuje.

 

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.